Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

МЫ УМИРАЕМ, НО НЕ СДАЁМСЯ

Το γράμμα γράφτηκε στις φυλακές της Οδησσού, από τους πολιτικούς  κρατούμενους, που βρήκαν τρόπο να το περάσουν κρυφά έξω από τα σίδερα. Τα ονόματα των κρατουμένων-συγγραφέων της επιστολής, θα παραμείνουν αδημοσίευτα χάριν της σωματικής τους ασφάλειας. 

"Μήνυμα των πολιτικών κρατουμένων προς τα αδέρφια μας,  της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας, προς τους ήρωες-υπερασπιστές του Ντονμπάς και όλους τους γνήσιους πατριώτες της Πατρίδας μας.
Αδέρφια! Αυτή τη δύσκολη για την Πατρίδα μας στιγμή, που η φασιστική

χούντα κατέλαβε

την εξουσία, βασανίζει και σκοτώνει τους αληθινούς πατριώτες της με τα χέρια των απογόνων των ναζί ταγματασφαλιτών, που πρόδωσαν την Πατρίδα τους και έγιναν συνεργάτες της σύγχρονης ουκρανοαμερικάνικης πολιτοφυλακής, της νέας γκεστάπο - Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας και άλλων ψευδο-υπηρεσιών “προστασίας” της δημοσίας τάξης, σπρώχνοντας τη χώρα στο χάος, στον πόλεμο και στην φτώχεια.
Μας βασανίζουν στα κελιά της γκεστάπο - SBU (ΥΑΟ), μας απειλούν με φυσική εξουδετέρωση μελών των οικογένειών μας και αγαπημένων μας προσώπων, συνθέτουν το κατηγορητήριό μας με ψευδή στοιχεία και μυθοπλασίες.
Ξεσηκωθείτε! Φωνάξτε! Βγείτε στους δρόμους! Διεκδικήστε! Διότι πηγή της εξουσίας σε τούτη τη γη είναι ο λαός. Να το θυμάστε αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου