Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Από σκουλήκια είναι ο κιμάς στα Mc Donald΄ s;


Η McDonald 's διαβεβαιώνει  τους καταναλωτές της ότι το προϊόν της  περιέχει 100% βοείου κρέατος. Έχουν νομικά το δικαίωμα να το κάνουν αυτό γιατί η McDonald 's αγοράζει «βόειο κρέας»  από μια εταιρεία με την επωνυμία «100% Beef Company"!
Τα «σκουλήκια πλήρωσης» καλλιεργούνται ευρύτατα πλέον.  «Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να σώσει το τροπικό δάσος, να βελτιώσετε  τη διατροφή σας, την υγεία σας, να μειώσετε τις παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και να μειώσετε δραστικά τον προϋπολογισμό για το φαγητό σας είναι να τρώτε έντομα» ισχυρίζεται η Ολλανδή επιστήμονας Arnold van Huis.
Έτσι, για «την οικολογία ρε γ@μώτο», το «σκουλήκι  πλήρωσης» αλέθεται και συσκευάζεται σε εγκαταστάσεις δίπλα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας McDonald 's στο Oak Brook, στο Ιλινόις. Οι εργαζόμενοι πρέπει να υπογράψουν ένα «συμβόλαιο  εμπιστοσύνης» σε σχέση με τα μυστικά τα παρασκευής, αλλιώς αντιμετωπίζουν νομικές συνέπειες.

Η McDonald 's έχει επίσης κατηγορηθεί για τη χρήση μεταλλαγμένου  κρέατος και λίπους χοίρου στα μιλκσέικ και στα παγωτά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ένα τέταρτο των Αμερικανών τρώνε McDonald 's κάθε μέρα, αν και οι διατροφολόγοι συνιστούν μόνο μία φορά το μήνα, καταλαβαίνουμε το παράδεισο που μας περιμένει , όταν επιτέλους θα γίνουμε κι εμείς πολιτισμένοι like USA .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου